Vespa groene een-arms Jielde wandlamp

Vespa groene een-arms Jielde wandlamp

€ 295,-

Vespa groene een-arms Jieldé wandlamp. Ontworpen door de Franse ingenieur Jean-Louis Domecq in jaren 50. Hij bedacht een fantastisch systeem met sleepcontacten in de verbindingen van arm naar arm. Hierdoor is de lamp in vrijwel in iedere mogelijke stand te zetten.
We hebben deze lamp uit elkaar gehaald, schoongemaakt en voorzien van een laagje blanke lak. Vervolgens hebben we deze lamp voorzien van nieuw 240 cm gedraaid stoffen snoer en stekker.
De lamp heeft een originele E27 fitting en een schakelaar op de basis. Deze basis is op een vespa groene Jieldé wanddoos gemonteerd.
De lamp is verstelbaar van minimaal 32 cm tot maximaal 78 cm diep.
Een industriële klassieker die prachtig zal staan als wandlamp in uw woonkamer, keuken of slaapkamer.

H 45 / B 21 / D 67

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.