Volkskunst mozaïek pedestal

Volkskunst mozaïek pedestal

€ 425,-

Zeer bijzondere volkskunst pedestal gemaakt in Nederland rond 1900. Gemaakt van ontzettend veel verschillende stukjes porselein, servies en beeldjes.
De stukjes porselein zijn er op gemaakt met stukjes klei en zitten zog steeds goed vast na al die jaren. Wij zijn een standaard of pilaar als deze nog niet eerder tegengekomen in deze vorm.
Zo mooi met wat voor een rijke fantasie de maker deze pedestal heeft gedecoreerd. Ieder stukje is weer anders en sommige stukjes porselein hebben een leuke afbeelding.
De drie zwarte voetjes zijn ieder versierd met gouden bladeren.
Een prachtig uniek object waar er zeker geen tweede van te vinden is! Perfect te gebruiken voor een groot kunstobject, beeld of een grote statige palmachtige plant.

H 80 / B 47 / D 47

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.