Zeldzame Rowac kruk

Zeldzame Rowac kruk

€ 325,- SOLD

"ROWAC", in 1888 opgericht door Robert Wagner als ijzerfabriek, de naam is ontstaan uit de eerste letters van de eerste en tweede naam van de oprichter, samen met de eerste letter van de stad, Chemnitz in Saksen. Hoewel Rowac een breed scala aan industriële meubels produceerde, waaronder stoelen, tafels, gereedschapskisten en kasten, stond het bedrijf vooral bekend om hun industriële krukken, die vintage klassiekers zijn geworden. De eerste Rowac-kruk werd uitgegeven in 1905, met drie ijzeren poten en een ronde houten zitting. Dit is de meest gewilde variant omdat deze kruk gemerkt is op alle 3 de poten. De kruk is schoongemaakt en voorzien van een laagje boenwas.

H52 / B43 / D43

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.