Zwarte bauhaus bureaulamp van HLX

Zwarte bauhaus bureaulamp van HLX

€ 225,-

Schitterende zwarte bauhaus bureaulamp van het Duitse merk HLX uit de jaren 20. De volledige naam is Hellux Hannover. Deze lampenfabrikant maakte verschillende soorten bureaulampen en andere verlichting zoals opaline glazen hanglampen. De kwaliteit van deze lamp is fantastisch, op de laatste foto is het schitterende veermechanisme goed te zien. De kap van deze lamp is zwart geëmailleerd en heeft her en der wat lichte beschadigingen zoals te zien op de foto's.
Deze bureaulamp is schoongemaakt, volledig gerestaureerd, voorzien van een laagje blanke vernis en nieuw gedraaid stoffen snoer, schakelaar en stekker.
Een bijzonder model, klaar om te pronken op uw bureau.

H 52 / B 32 / D 15

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.