Zwarte Philips machinelamp

Zwarte Philips machinelamp

€ 350,-

Zwarte Philips machinelamp gemaakt in Nederland omstreeks de jaren 40 a 50. Deze lamp is afkomstig uit een werkplaats en was hoogstwaarschijnlijk gemonteerd geweest op een draaibank of andere machine. De vierkante schakeldoos is gemonteerd op een zware ijzeren voet, zodat de lange armen ver kunnen reiken en de lamp stabiel is. De twee armen zitten vast aan de schakeldoos met een kogelgewricht en zijn in verschillende standen te zetten. De lamp is volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt en voorzien van nieuwe bedrading, schakelaar en stekker. De zwart emaille kap is nog in goede staat. Een schitterende eyecatcher voor ieder interieur!

De minimale hoogte van deze lamp is 56 cm en de maximale hoogte is 95 cm.

H 80 / B 60 / D 18

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.