Zwarte Schaco wandlamp

Zwarte Schaco wandlamp

€ 275,-

Prachtige zwarte wandlamp van het merk Schaco uit de jaren 30. De Duitse lampenfabrikant Schanzenbach & Co uit Frankfurt heeft veel bijzondere Industriële verlichting geproduceerd. Van werkplaats lampen tot hanglampen voor fabrieken. Helaas zijn er in het verleden veel verloren gegaan. Vandaar dat ze tegenwoordig erg zeldzaam zijn.
Deze Schaco wandlamp is volledig gerestaureerd, voorzien van een laagje blanke lak en nieuw gedraaid stoffen snoer en geaarde stekker.Deze lamp heeft een minimale diepte van 45 cm en een maximale lengte van 105 cm. Op de gietijzeren voet is vaag het Schaco logo te zien. Op de kap zit de originele werkende draaischakelaar.

H 49 / B 16 / D 75

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.