Amerikaanse Klieglight theaterspot op statief

Amerikaanse Klieglight theaterspot op statief

€ 895,-

Wat een topstuk! Deze enorme theaterspot van het Amerikaanse merk Klieglight uit New York, jaren 20. Dit model zijn we niet eerder tegengekomen. En wat een kwaliteit! De beugel en zijstukken zijn gemaakt van brons en de overige delen zijn gemaakt van gietaluminium en metaal. Deze lamp heeft aan de binnenkant een grote geribbelde aluminium reflector met daarvoor een grote glazen lens. Het voorste stuk waar de lens in zit is ook nog uit te schuiven om de lichtbundel te vergroten of te verkleinen. Uiteraard is deze lamp volledig uit elkaar gehaald en stuk voor stuk gerestaureerd en voorzien van een laagje blanke lak. Qua elektra is deze spot voorzien van een nieuwe fitting, stekker en geaard gedraaid stoffen snoer. Achterop onder het merkplaatje zit een aluminium schakelaar.
Het ijzeren statief was erg lelijk geverfd en is nu gestript, gepolijst en voorzien van een laagje blanke lak. De buis van het statief is ook nog te verlengen zoals te zien op de laatste foto's. Hierdoor kan de lamp nog hoger gezet worden. De poten van het statief kunnen ook nog wijder gezet worden voor met stabiliteit.
Kortom een fantastische eye-catcher voor een grote ruimte, woonkamer of restaurant!

H 214 / B 84 / D 75

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.