Antieke iepenhouten Engelse windsor stoel

Antieke iepenhouten Engelse windsor stoel

€ 225,-

Antieke Engelse windsor stoel gemaakt van iepenhout, omstreeks 1900. De hoge rug is voorzien van sierlijke gedraaide spijlen en de iepenhouten ronde zitting heeft prachtige tekeningen. De zitting is op de rand van de achterkant gemerkt met ''G 310''. Deze stoel is door de jaren heen lichtelijk scheef gaan staan doordat de vorige eigenaar altijd hetzelfde erin heeft gezeten.
De zithoogte van deze stoel is 45 cm. We hebben deze windsor stoel schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Een mooi exemplaar voor bij uw kachel, zithoek of authentieke interieur.

H 106 / B 62 / D 68

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.