Antieke sierlijke houten theaterbank uit België

Antieke sierlijke houten theaterbank uit België

€ 650,-

Schitterende antieke vier zits theater of bioscoop bank afkomstig uit België, omstreeks 1900.
De zitting en rug van iedere stoel zijn prachtig gedecoreerd. De zittingen klappen iedere vanzelf omhoog door een metalen gewicht aan de achterkant van de zitting. Op de foto zijn de zittingen gefixeerd door middel van een klein schroefgat links onder iedere zitting. Indien gewenst kunt u deze vastzetten. Het frame van deze theaterbank is gemaakt van iepenhout en de zittingen van multiplex met messing nagels. We hebben deze bank schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Goed te gebruiken tegen een muur of gefixeerd aan de vloer. Met de zittingen uitgeklapt heeft deze bank een diepte van 50 cm.
Prachtig voor aan uw eetkamertafel, keukentafel of voor in een cafe/restaurant.

H 86 / B 204 / D 35

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.