Beschilderde Hollandse kist

Beschilderde Hollandse kist

€ 245,-

Bijzonder mooie beschilderde Hollandse knechten kist uit de 19e eeuw. De kist is beschilderd met een eikenhouten houtnerf structuur en versiert met bordeaux rood lijnwerk. De klep heeft twee grote gesmede scharnieren en is gebrandmerkt met de initialen IA. Aan de rechterkant zit een klein vakje waar wat kleingoed in bewaard kon worden. Onder in de de bodem zitten nog twee vakken die afsluitbaar zijn met vier houten plankjes.
We hebben de kist uiteraard gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Het slot is werkend met de originele sleutel.
Een schitterend decoratief item voor in uw woonkamer, kantoor of slaapkamer.

H 39,5 / B 76 / D 38

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.