Beukenhouten bakkerstafel uit Duitsland

Beukenhouten bakkerstafel uit Duitsland

€ 475,-

Oude beukenhouten bakkerstafel afkomstig uit Duitsland omstreeks 1900. Deze tafel werd gebruikt in een bakkerij als werktafel voor het kneden van deeg en het verwerken van andere producten. Beukenhout is goed schoon te houden en splintert nauwelijks. Vandaar dat ze deze houtsoort vaak gebruikten in een bakkerij of keuken. Het blad is ook te verwijderen door middel van vier houten pennen aan de zijkant. Zo was het blad goed schoon te maken.
We hebben deze tafel, schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig, geschuurd en voorzien van een laagje boenwas. De beenruimte tussen de grond en de onderste rand van de tafel heeft een hoogte van 61 cm.
Nu is deze tafel goed te gebruiken als eettafel, keukentafel, bureau of als extra werktafel in uw keuken.

H 76 / B 149 / D 75

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.