Gepolijste Jielde applique wandlamp

Gepolijste Jielde applique wandlamp

€ 195,-

Gepolijste Jieldé applique wandlamp. Ontworpen door de Franse ingenieur Jean-Louis Domecq in jaren 50. Hij bedacht een fantastisch systeem met sleepcontacten in de verbindingen van arm naar arm. Hierdoor is de lamp in vrijwel in iedere mogelijke stand te zetten.
We hebben deze lamp gestript, uit elkaar gehaald, schoongemaakt en voorzien van een laagje blanke lak. De lamp heeft een originele B22 bajonet fitting en is verstelbaar van minimaal 17 cm tot maximaal 37 cm diep. Deze wandlamp heeft geen schakelaar en zal gemonteerd moeten worden op of aan een vast stroompunt. Eventueel is deze lamp ook leverbaar met een snoer, snoerschakelaar en stekker.
Een industriële klassieker die prachtig zal staan als wandlamp in een keuken, woonkamer of slaapkamer.

H 16 / B 20 / D 37

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.