Geprepareerde kikker skeletten in houten boek

Geprepareerde kikker skeletten in houten boek

€ 275,-

Fantastisch houten boek/doos met anatomisch skelet en botten van een kikker. In deze bijzondere samenstelling hebben wij het nog niet eerder gezien. Rondom het skelet en de botten staan afbeeldingen en teksten in het Russisch over de anatomie van een kikker. Dit Russische houten boek is afkomstig uit Litouwen uit de jaren 70. Dit uiteraard omdat Litouwen destijds nog onderdeel was van de Sovjet-Unie. We hebben een hele partij oude biologie lesmateriaal kunnen vinden. Een prachtig item voor de liefhebber van rariteiten of als toevoeging voor uw wunderkammer!

Ingeklapt zijn dit de maten van het boek: H54 B39 D7

H 54 / B 79 / D 6

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.