Grote antieke pitch pine schoolkast

Grote antieke pitch pine schoolkast

€ 950,-

Prachtige grote pitch pine schoolkast afkomstig uit Duitsland, omstreeks 1900. De kast bestaat uit twee delen, het bovenste deel is 145 cm hoog en het onderste deel 95 cm hoog. De deuren van de bovenkast zijn nog voorzien van het originele ''getrokken'' glas. In het verleden is deze kast al eens gerestaureerd en daarbij hebben ze helaas met het schuren van de deuren op sommige plekken de ramen geraakt zoals te zien op de foto's. Ook zijn er een aantal delen destijds vervangen door grenenhout. Op de foto's is de bovenkast voorzien van 3 schappen, echter zijn er in totaal 5 schappen bij deze kast.
We hebben deze kast schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Een bijzonder mooi groot formaat schoolkast, buffetkast, vitrinekast welke prachtig zal staan in uw keuken, woonkamer of kantoor.

H 240 / B 148 / D 48

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.