Roze gemarmerd glazen hanglamp met messing armatuur

Roze gemarmerd glazen hanglamp met messing armatuur

€ 75,-

Roze gemarmerd glazen hanglamp met messing armatuur. Het glas is roze van kleur met bruinrode en oranje aderen. Er zit ook een parelmoer achtige glans op het glas, dit is lastig te zien op de foto's. Het glazen kapje is vormgegeven in art deco stijl. We hebben dit lampje schoongemaakt en voorzien van een E27 fitting en nieuw koperkleurig stoffen snoer van 140 cm lang. De lamp kan worden opgehangen aan het snoer door middel van een messing hangoog met trekontlasting. hiermee is ook de hoogte van de lamp te bepalen. Er is een kleine chip uit de rand van het glas zoals te zien op de foto's.

H 18 / B 15 / D 15

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.