Unieke Franse eikenhouten boeren keukentafel

Unieke Franse eikenhouten boeren keukentafel

€ 2250,-

Unieke grote eikenhouten boeren keukentafel afkomstig uit Frankrijk omstreeks 1900.
Deze tafel werd hoogstwaarschijnlijk gebruikt in een grote keuken als werktafel om van alles op te bereiden. De zijkanten en lades van deze tafel zijn prachtig versierd en ingelegd met kleine stukjes hout. Drie van de zes lades zijn bruikbaar en diep. De overige drie lades zijn blind en dus voor de sier. De lades zijn gespiegeld te gebruiken zoals te zien op de foto's.
Het tafelblad heeft een prachtige patina door het jarenlange gebruik. Ook zijn her en der wat kleine houten pennetjes in het blad geslagen waar houtknoesten zitten.
We hebben deze tafel schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. De beenruimte tussen de grond en de onderste rand van de tafel heeft een hoogte van 61 cm.
Een zeer uniek en schitterend exemplaar welke niet zal misstaan in een grote keuken of woonkamer.

H 82 / B 240 / D 89

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.