Vespa groene twee-arms Jielde tafellamp

Vespa groene twee-arms Jielde tafellamp

€ 340,-

Vespa groene twee arms Jieldé tafellamp met prachtige patina. Ontworpen door de Franse ingenieur Jean-Louis Domecq in jaren 50. Hij bedacht een fantastisch systeem met sleepcontacten in de verbindingen van arm naar arm. Hierdoor is de lamp in vrijwel in iedere mogelijke stand te zetten. We hebben deze lamp uit elkaar gehaald, schoongemaakt en voorzien van een laagje blanke lak. Hierdoor komen te tekeningen in het metaal nog mooier naar boven. Vervolgens hebben we deze lamp gemonteerd op een zware ijzeren voet en voorzien van nieuw 200 cm gedraaid stoffen snoer en stekker. De lamp heeft een originele B22 bajonet fitting.
Deze lamp is verstelbaar van minimaal 40 cm tot maximaal 120 cm hoog.
Een industriële klassieker die prachtig zal staan op een bureau, dressoir of als leeslamp in uw woonkamer.

H 90 / B 50 / D 20

H 90 / B 50 / D 20

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.