Zeldzame Luminator vloerlamp door Kaiser & Co.

Zeldzame Luminator vloerlamp door Kaiser & Co.

€ 995,-

Zeldzame Luminator vloerlamp ontworpen door Kaiser & Co. uit de jaren 30.
Deze vloerlamp is ontworpen en geproduceerd door de gebroeders Kaiser & Co in Neheim-Hüsten, eind 1930. De lamp is gemaakt van rood koper en later vernikkeld. De voet is van gietijzer en hier staan nog een aantal serie nummers in geslagen. In de kap zit een aluminium reflector voor een optimale lichtopbrengst. Door de jaren heen heeft deze lamp wat beschadigingen opgelopen zoals te zien op de foto's. We hebben de lamp uit elkaar gehaald, schoongemaakt en voorzien van nieuwe bedrading en stekker. Van dit model zijn er maar enkele varianten bekend uit musea en privé collecties.

H 179 / B 30 / D 30

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.