Zwarte Zirax bureaulamp met emaille kap

Zwarte Zirax bureaulamp met emaille kap

€ 260,-

Zwarte Zirax bureaulamp model Disco uit de jaren 30. Deze bauhaus bureaulamp is geproduceerd door Dr. Ing. Schneider & Co. in Frankfurt am Main. Dit model is kenmerkend aan zijn traps gevormde voet van twee cirkels. De buis is vernikkeld en de kap is zwart geëmailleerd. Her en der is de Geëmailleerde kap wel wat beschadigds zoals te zien op de foto's. In de kap zit nog de originele draaischakelaar om de lamp aan en uit te zetten.
We hebben deze lamp schoongemaakt en voorzien van nieuw stoffen snoer en nieuwe bakelieten stekker. Een echte bauhaus klassieker die niet zal misstaan op een bureau of in uw woonkamer.

H 46 / B 30 / D 14

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.