Oude houten ladekast met 32 laden

Oude houten ladekast met 32 laden

€ 750,-

Oude houten ladekast met 32 laden afkomstig uit België, omstreeks de jaren 40. Deze ladekast is afkomstig uit een kartonkapperij in Sint-Niklaas. Er zaten nog twee oude bonnen in de kast verstopt onder de laden van de kast. Vermoedelijk is deze kast net na de oorlog gemaakt van simpele restmaterialen welke beschikbaar waren. De ladefronts zijn gemaakt van multiplex en sluiten her en der aan de zijkant niet helemaal strak aan. Dit is goed te zien op de laatste foto's.
Deze ladekast heeft met de komgrepen een diepte van 50 cm.
We hebben deze ladekast schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. Een mooi en sfeervol exemplaar met meer dan genoeg opbergruimte voor al je spulletjes.

H 134 / B 108 / D 48

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.