Unieke iepenhouten keukentafel met tijgerstrepen

Unieke iepenhouten keukentafel met tijgerstrepen

€ 375,-

Unieke iepenhouten keukentafel afkomstig uit Frankrijk, omstreeks 1900.
Het bijzondere van deze tafel is het tafelblad van iepenhout. Door de verticale houtnerf van het iepenhout lopen horizontaal donkere strepen. Wat een soort van tijgerpatroon heeft.
Dit gebeurt tijdens het groeien van de boom en komt zelden voor. Gelukkig heeft men destijds deze mooie tafel gemaakt! We hebben deze tafel schoongemaakt, gerestaureerd waar nodig en voorzien van een laagje boenwas. De beenruimte tussen de grond en de onderste rand van de tafel heeft een hoogte van 64 cm. Een schitterend en bijzonder exemplaar welke prachtig zal staan in een keuken of kleine woonkamer.

H 79 / B 114 / D 68

Vakkundig gerestaureerd

Alle items van Bert&Co hebben een verhaal. De kunst is om de liefde die de maker er ooit instopte terug te brengen. Dat doen we door zoveel mogelijk originele onderdelen te behouden, maar wel zodanig dat het item weer echt gebruikt kan worden. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom eens langs!

Bezorgen of verzenden?

Voor bezorgen in Nederland wordt €0,40ct per kilometer gerekend op basis van een retourrit. Verzenden is natuurlijk ook geen probleem. Lees hier meer informatie.